LAYANAN HIJAU

Profesionalisme omah kaca sajrone puluhan taun, kita nyedhiyakake luwih saka mung adol produk

Pakar pabrikan omah kaca ing China

Ngoptimalake output saben lahan

Babagan Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 12 jam.

Warta

Luangake wektu kanggo ngerti babagan kita sadurunge njupuk keputusan.

  • babagan omah kaca AX

    Kaya sing wis dingerteni, China minangka negara sing duwe warisan budaya sing dawa. Produksi pertanian uga terus saya kuat kanthi pangembangan teknologi. Wiwitane, awake dhewe kerja ing omah cilik sing wis bobrok ....

  • Jinis Kaca Kaca

    Pira jinis omah kaca sing ana? Ana rong cara kanggo mbedakake iki. Cara pertama: Miturut bahan sampul kanggo mbedakake omah kaca. Sajrone taun wiwit griya ijo wis ...

  • Aplikasi Dana Greenhouse

    Kita duwe macem-macem tujuan omah kaca ngasilake woh-wohan lan sayuran, tuwuh kembang, mundhak tanduran enom utawa riset ganja Ana rong komponen kanggo nggayuh tujuan kasebut, Salah sawijine yaiku pelanggan lan liyane spesialis AXgreenhouse Kanggo pelanggan, dhuwit minangka faktor sing penting banget ...

Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita